Søk etter Firma, Yrkesgruppe eller Produktgruppe
Fritekst søk:
Yrkes- eller Produktgruppe
Velg kommune
 
Ny butikk i gammel stil i Rødberg sentrum
6. desember 2004
- Det har vært en hektisk og travel tid, men også veldig morsom og trivelig. Og responsen på åpningsdagen var helt enorm, forteller en tydelig fornøyd Anne Berit Nicolaysen.
 

Kirkebygda Produkter åpnet sine dører fredag, og responsen var det lite å si på. Anne Berit Nicolaysen forteller om jevn trafikk fra dørene åpnet til de siste kundene gikk ut fredag ettermiddag.

- Det begynte tidlig med den litt eldre garde, og fortsatte jevnt og trutt hele dagen. En helt utrolig mottakelse, sier Anne Berit som sammen med Gunhild Vikan står bak den nye butikken på Rødberg. – Vi har reist mye ut av kommunen for å handle inn andre varer enn det som er vanlig i dagligvarebutikkene og de andre lokale butikkene. Vi ønsker å være en annerledesbutikk. Det er viktig for oss å gi kundene en positiv opplevelse. Vi håper å ha et sted hvor det går langsomt, hvor man kan bruke sansene på en positiv måte.  Det skal gi kundene noe samtidig som det skal gi oss noe også. 

Butikken har satset på et bredt og variert utvalg av produkter. – Målet er å skape en butikk lik den gamle kramboden der en kan kjøpe seg det meste, forteller Anne Berit. Kirkebygda Produkter er ikke tilknyttet noen kjede, og står dermed friere til å ta inn varer som en ikke finner i de andre butikkene. Det gikk jevnt og trutt av det meste, men maten var i fokus og den ønsker Kirkebygda Produkter å jobbe mer med. Smaksprøver ble servert for å pirre sansene og nysgjerrigheten, og det var nok mange som hadde en ”annerledes fredagskos” etter besøket hos Anne Berit og Gunhild i Kirkebygda Produkter sist fredag. 

 

  

- Generelt er handelstilbudet på Rødberg meget bra og med god bredde, mener Anne Berit, og legger til at det eneste som trengs er at bygdefolket og fritidsbeboerne tar vare på sine butikker og bruker dem enda mer. 

- Vi har ikke greid å nå ut til alle med markedsføring, men det kommer, lover Anne Berit som var veldig spent på mottakelsen butikken ville få. Og skal en dømme etter responsen første helgen lover det bra for fremtiden!

 

 

 

 

 

Tips en venn

 

Dette nettstedet eies og drives av Numedalsnett AS,  Telefon 32 74 39 30,   Mobil 977 90 790 eXTReMe Tracker
Postadresse: Numedalsnett AS, Nore og Uvdal Næringspark, N-3632 Uvdal, NORWAY.
Innholdsansvarlig: Knut Morten Bjørnsrud   Webmaster: Numedalsnett ASNumedalsnett AS  Epost: Numedalsnett AS