Søk etter Firma, Yrkesgruppe eller Produktgruppe
Fritekst søk:
Yrkes- eller Produktgruppe
Velg kommune
 
Numedalsnett i ny drakt
17. mars 2017


Numedalsnett kan i 2017 feire attenårs jubileum og kan se tilbake på noen interessante år med mye utvikling og mange erfaringer.


RedaksjonenTakket være trofaste annonsører og bidragsytere på innhold har Numedalsnett kunnet bringe små og store nyheter fra vår langstrakte dal. Noen perioder har vært mer aktive enn andre, men avisa har så langt levert nyheter hver eneste dag gjennom hele året i snart tjue år.

Som nettavis var Numedalsnett blant landets første, og det er skjedd mye både innen det visuelle og teknologiske siden vi startet. Vi tror at Numedalsnett fremdeles har livets rett, og har de senere månedene brukt tid på å se på innholdet og strukturen. Vi håper dere blir fornøyd med NYE NUMEDALSNETT!

Dette er i korte trekk det som blir nytt;

·        Margene er tatt bort. Innholdet finner du ved å trykke på nedtrekksmenyen i toppfeltet, eller ved å bruke søkefunksjonen.

·        Avisa er mer mobilvennlig

·        Dødsannonser og minneord (Vær oppmerksom på at dødsfall kan bli registrert i feil kommune, f eks ifm sykehusinnleggelse)


Send oss ditt bidrag 

Vi ønsker at Numedalsnett skal være en avis for alle, og at både små og store bidrag skal ha sin naturlige plass. Vi har imidlertid ikke økonomi i dag til å ha en fast ansatt journalist, og er derfor avhengig av at våre lesere er med og bidrar.

Bedriften, idrettsklubben, skolen, barnehagen, lag og foreninger av ulik slag – vær med og sett ditt preg på avisa. Det er mange som er interessert i det du gjør!

Send oss bilder og litt tekst, enten i forkant eller i etterkant av for eksempel et arrangement, så sørger vi for at det får sin plass i avisa. Ikke tenk for mye på formuleringer, det hjelper vi gjerne med.

All erfaring viser at saker med bilder leses hyppigere enn saker uten illustrasjon. Vi ønsker derfor minimum ett bilde for å illustrere ett innlegg, men setter en maksimumsgrense på 5 bilder.

Bidrag sendes til redaktoren@numedal.net  
Tekst og bilder sendes via mail eller som sms til vår redaktør Gudveig Førle på 410 01 033 

 
 
Tips en venn

 

Dette nettstedet eies og drives av Numedalsnett AS,  Telefon 32 74 39 30,   Mobil 977 90 790 eXTReMe Tracker
Postadresse: Numedalsnett AS, Nore og Uvdal Næringspark, N-3632 Uvdal, NORWAY.
Innholdsansvarlig: Knut Morten Bjørnsrud   Webmaster: Numedalsnett ASNumedalsnett AS  Epost: Numedalsnett AS